Az Erőforrás Szociális Szövetkezet nagyobb létszámban munkavállalókat biztosít.

Ügyfélszolgálat

+3612251533 | +36204095594 

Nyitva tartás

H-P 09:00-16:00

a

megujul

Az Erőforrás Szociális Szövetkezet 2014. június 27.-én Baks Községben tartotta a TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0577 pályázatának projektnyitóját. Az Európai Szociális Alap támogatatásával megvalósuló projekt címe: Mobil Inkubátorház kialakítása az Erőforrás Szociális Szövetkezetben.

A Szövetkezet 2014. április 1-én indította el tevékenységét.
A projektnyitón felszólalt Farkas Sándor országgyűlési képviselő, Búza Zsolt, Baks Község polgármestere, Kvaszné Kanyó Gabriella a TKKI munkatársa, Csörszné Bagdi Ildikó a Bihari Gyerekesély Program szakmai vezetője, valamint dr. Kovács Katalin a SZITI Kulturális és Mentálhigiénés Egyesület képviseletében.

A szociális gazdaság újabb vállalkozása 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy munkaerőpiaci szolgáltatásokat nyújtson a hátrányos helyzetű földrajzi területeken élőknek. Szövetkezetünk az ország különböző régióiban fejti ki tevékenységét: Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés és Csongrád, valamint Baranya megye településein kívánunk részt venni a munkaerőpiac élénkítésében, a foglalkoztatás növelésben. A képzett munkaerő – elsősorban a pályakezdő diplomások – megtartásáért főleg a gyermekszegénység elleni programok kistérségeiben tervezünk beavatkozásokat. Alprojektjeink között gyakornoki program kialakítása, munkahelyteremtés, munkaerő-kölcsönzés, képzések, pályázati és munkaerőpiaci tájékoztatók, pályázatgenerálás is szerepel és munkaadók számára szervezett szolgáltatások is szerepelnek. A program során 15 fő pályakezdő diplomás komplex munkaerő-piaci képzését valósítjuk meg, valamint kialakításra kerül az a mobil inkubátorház, amely a hátrányos helyzetű térségek munkavállalóinak is elérhetővé teszi a potenciális munkahelyek megismerését, valamint tanácsadással, személyes szolgáltatásokkal segíti a foglalkoztathatóságot.

Partnerünknek tekintünk minden olyan hivatalt, intézményt, szervezetet, céget, projektet, amely hasonló céllal jött létre, vagy szolgáltatásaink által sikeresebb lehet. Ennek érdekében együttműködési szándéknyilatkozatot írtunk alá Baks Község Önkormányzatával, a Türr István képző és Kutató Intézet Békéscsabai Igazgatóságával, a SZITI Mentálhigiénés és Kulturális Egyesülettel, a Baranya Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házzal, a Bihari és a Sarkadi Gyerekesély Programmal valamint a TÉR Ifjúságsegítő Egyesülettel.

Erőforrás Szociális Szövetkezet