Az Erőforrás Szociális Szövetkezet nagyobb létszámban munkavállalókat biztosít.

Ügyfélszolgálat

+3612251533 | +36204095594 

Nyitva tartás

H-P 10:00-15:00

a

cegbemutato_header

Lehetőség, Munka, Siker!

Az Erőforrás Szociális szövetkezet célja a foglalkoztatás bővítés, munkahelyteremtés és bővítés; a települési- és kisebbségi önkormányzatokkal együttműködve korszerű és versenyképes jövedelemszerző tevékenységek feltételeinek megteremtésével, a tagok képzésével és összefogásával, a termelés és a megtermelt javak értékesítésének megszervezésével és összefogásával elősegítse a szociálisan hátrányos helyzetű vagy egyébként a munkaerő-piacról kiszorult tagok munkához jutását, egyúttal a szolidaritás elve alapján támogassa a tagok szociális, kulturális, továbbképzési szükségleteit.

A szövetkezet munkatársai segítséget nyújtanak a hátrányos helyzetű területen élőknek abban, hogy munkavállalásuk, munkába állásuk gördülékeny legyen.

Szakképzett tanácsadóink segítségével lehetőséget nyújtunk a munkakeresőknek abban, hogy képességeiket kamatoztathassák és mihamarabb munkába állhassanak. Programunk részeként olyan tudással kívánjuk felvértezni a munkakeresőket, mely tudással versenyképesek lehetnek a munkaerő piacon.

A hátrányos helyzetben lévő területek vállalkozásainak olyan tanácsadói csomag összeállításával segítjük munkáját, melynek integrálásával képessé válhatnak új munkahelyek teremtésére és a hátrányos helyzetben lévő munkavállalók eredményes fogadására.

Feladatunknak tartjuk a személyek, a szervezetek és a vállalkozói, munkaadói kultúra fejlesztését.

Miben segítünk a munkakeresőknek?

– munkaerő piaci felkészítés
– önéletrajz tanácsadás
– személyiség tesztek
– kiscsoportos foglalkozások
– szakmai előadások
– integrációs tanácsadás

Miben segítünk a vállalkozásoknak?

– munkaadói felkészítés hátrányos helyzetűek fogadására
– menedzsment és üzletviteli tanácsadás
– marketing aktivitásra irányuló tanácsadás
– kontrolling, számvitel és adózási tanácsadás
– HR és munkajogi tanácsadás

Töltse le cégünk részletes Cégbemutató dokumentumát!