Az Erőforrás Szociális Szövetkezet nagyobb létszámban munkavállalókat biztosít.

Ügyfélszolgálat

+3612251533 | +36204095594 

Nyitva tartás

H-P 09:00-16:00

a

2015. június 11-én került megrendezésre a II. Celldömölki Állásbörze, ahol az Erőforrás Szociális Szövetkezet is képviseltette magát munkalehetőségeket és tanácsadást kínálva a környékbeli érdeklődőknek.

A II. Celldömölki Állásbörze mindazokat a látogatókat várta, akik számára problémát jelent az elhelyezkedés vagy tájékozódni szerettek volna a térség munkalehetőségeiről. A börzén számos helyi cég és országos lefedettségű közvetítő iroda vett részt különféle lehetőségeivel. Az Erőforrás Szociális Szövetkezet célja a foglalkoztatás bővítés, munkahelyteremtés és –bővítés. A Szövetkezet céljai közt szerepel továbbá, hogy a települési- és kisebbségi önkormányzatokkal együttműködve korszerű és versenyképes jövedelemszerző tevékenységek feltételeinek megteremtésével, a tagok képzésével és összefogásával, a termelés és a megtermelt javak értékesítésének megszervezésével és összefogásával elősegítse a szociálisan hátrányos helyzetű vagy egyébként a munkaerő-piacról kiszorult tagok munkához jutását, egyúttal a szolidaritás elve alapján támogassa a tagok szociális, kulturális, továbbképzési szükségleteit.

II. Celldömölki Állásbörze

A Szövetkezet munkatársai az állásbörze alkalmával segítséget nyújtottak a hátrányos helyzetű területen élőknek abban, hogy munkavállalásuk, munkába állásuk gördülékeny legyen. Szakképzett tanácsadóik a rendezvényen személyes beszélgetés keretein belül speciális ismeretanyagokkal és útmutatással vértezték fel a munkakeresőket, mely tudással versenyképesekké válhatnak a munkaerő piacon.

Együttműködve a helyi szervezetekkel a Szövetkezet a hátrányos helyzetben lévő területek vállalkozásainak egyedi tanácsadói csomagját is ismertette egy rövid előadás keretén belül. Az előadás érintette többek között az új munkahelyek megteremtésére vonatkozó alternatívákat és a hátrányos helyzetben lévő munkavállalók eredményes foglalkoztatásának eszközeit.

Az állásbörze kínálata a tavalyi évhez képest közel a kétszeresére nőtt. Az egész délelőttös börzén folyamatos volt az érdeklődés és a látogatók igyekeztek minél szélesebb körben tájékozódni a különböző foglalkoztatási körökről és felmérni a térség nyújtotta lehetőségeket.

A celldömölki állásbörzén való részvétel az Erőforrás Szociális Szövetkezet uniós támogatással megvalósuló Mobil Inkubátorház kialakítása az Erőforrás Szociális Szövetkezetben” elnevezésű projekt egyik állomása volt. A TÁMOP-2.4.3.D.2-13/1-2013-0577 sz. projekt az Európai Unió 49.999.980 forintos támogatásával valósul meg.